Uw Docenten

Uw Docenten

          Dennis Siliacus

Dennis is Senior Partner bij Advance-Groep. Sinds 1998 traint, coacht en adviseert hij ondernemers en leiders bij het ontwikkelen van henzelf en hun organisaties op het gebied van Leiderschap, Talentmanagement, Gedragsverandering en team-coaching en samenwerking. Zijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen gekoppeld aan het ontwikkelen van de organisatie.

“Leiders willen in de huidige tijd van toenemende diversiteit en dynamiek toch greep houden op hun mensen en organisatie” zegt hij. “ Ze willen medewerkers motiveren, ontwikkelen en verantwoordelijkheid  geven en hun talenten, benutten maar ook medewerkers optimaal laten presteren zodat ze hun werk echt goed op orde hebben en houden.” “ Maar vervolgens worstelen ze nog (steeds) met de vraag: 'En hoe doe ik dat dan in de praktijk met mijn team in mijn organisatie? OBM geeft juist hier een antwoord op. En via LeiderschapsDNA maken we dat mogelijk” 

Dennis is gecertificeerd Practitioner en Trainer Coach OBM.

 

 

pieter-keeris-2-maart-2016          Pieter Keeris


                                    Pieter Keeris studeerde HBO-operatieopleidingen chirurgie en anesthesie aan het Fontys te Eindhoven.

Via een commerciële functie als toeleverancier aan de gezondheidszorg kwam de grote ommezwaai: bij een logistiek dienstverlener in het buitenland gestationeerd (4,5 jaar Noord Afrika) waar hij het vak logistiek vanaf de basis oppakte. Aansluitend werktte Pieter bij verladers in diverse industrieën als Commodities (Forest Industry) en de High Tech sector. Hij ontwikkelde zich als Supply Chain Manager in een internationale context. Pieter startte hij zijn adviesbureau Vision-Share in 2007. Pieter is initiatiefnemer van LeiderschapsDNA, eigenaar van Vision-Share. 

“Met deze opleiding leer je: het beste resultaat (prestatie) voor de organisatie door het beste uit mensen (gedrag) te halen omdat zij zelf ook dat willen. Middels een stappenplan werkprestaties en werkplezier verbeteren. Wetenschappelijk (bewezen dat ‘t werkt). Principes uit gedragsanalyse. Onder het Motto van : Iedereen een winnaar!”

Pieter is gecertificeerd Practitioner OBM.