Programmamanager


pieter-keeris-2-maart-2016 Pieter Keeris (06-15006728)

Pieter Keeris studeerde aanvankelijk operatieopleidingen chirurgie en anesthesie aan het Fontys te Eindhoven. Via een commerciële functie als toeleverancier aan de gezondheidszorg kwam de grote ommezwaai: bij een logistiek dienstverlener in het buitenland gestationeerd(4,5 jaar Noord Afrika) waar hij het vak logistiek vanaf de basis oppakte.
Aanvullende studies op gebied van Integrale Logistiek, Total Quality Management en Supply Chain Management gaven onderbouwing aan zijn praktische ervaringen. Daarbij ontmoette Pieter een mix aan culturen binnen diverse internationale bedrijven. Hij deed meer dan 20 jaar (inter-) nationale logistieke en management ervaring op bij productie- en handelsbedrijven van "commodities" als ook van consumptiegoederen; Pieter ontwikkelde zich tot een logistieke generalist. Van belang is te vermelden dat de jaren die hij in het buitenland heeft gewerkt en gewoond, hem zowel professioneel als ook in het privéleven gevormd hebben tot de persoon die hij nu is.
Zijn in 2007 opgerichte bedrijf, Vision-Share, richt zich op het begeleiden, ondersteunen en adviseren van (internationale ) bedrijven bij projecten, organisatie en trainingen die noodzakelijk worden geacht voor strategische professionalisering of inhoudelijke logistieke verbeteringen.
Vaak zijn hiervoor intern niet de juiste of onvoldoende middelen aanwezig, er is bijvoorbeeld gebrek aan kennis om een project te beheren, of de juiste begeleiding ontbreekt. Naast zijn functie als consultant, is hij actief als trainer, docent en adviseur, met name op het gebied van het management van professionele organisaties.
Pieter Keeris heeft zitting in verschillende brancheorganisaties en vervult bestuursfuncties in maatschappelijke organisaties.
 
 
Webdesign en hosting Freson Producties
De website van LeiderschapsDNA maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer