DISCOVER (Gedrag, Drijfveren en Talenten)

DISCOVER is een complete toolkit voor de leiders, de change agents en professionals die nieuwe manieren willen vinden om mensen met elkaar te verbinden en teams in hun kracht te zetten om met lef en focus te bouwen aan de dynamische werkomgevingen van morgen.


De basis van DISCOVER is een gestructureerde taal die de natuurlijke talenten, de drijfveren en het gedrag van mensen, objectief en zonder een direct waarde oordeel beschrijft.

 

DISCOVER-Language-182x201


Inzicht in persoonlijke talenten, drijfveren en gedrag


Met de drie DISCOVER Analyses krijgen mensen snel een goed inzicht in hun natuurlijke talenten, hun belangrijkste drijfveren en hun natuurlijke en aangepaste gedragsstijl. Een goed vertrekpunt, als u verder wilt investeren in de persoonlijke ontwikkeling van mensen.


DISCOVER-Canvasses-182x201


Inzicht in de dynamiek binnen een team


Met de DISCOVER Team canvassen maakt u zichtbaar hoe verschillen en overeenkomsten in individuele talenten, drijfveren en gedrag uiteindelijk de dynamiek binnen een team bepalen. Waar vullen talenten elkaar aan, welke drijfveren delen we en welke communicatie- en gedragsstijlen zijn zichtbaar.

 


DISCOVER-SI-Scan-147x201


Leiderschap en sociale innovatie


Met een DISCOVER Sociale innovatie scan of een DISCOVER Team scan krijgt u directe feedback van uw medewerkers. Deze scans geven inzicht in de betrokkenheid van medewerkers, de ruimte die zij ervaren om een bijdrage te leveren en hun ideeën en suggesties voor verdere verbetering.

DISCOVER is meestal moeiteloos te integreren met het werk en gedachtegoed van de beste managementdenkers. Zo kunt u bijvoorbeeld koppelingen maken met de leerstijlen van Kolb. En u ziet de 5 niveaus van leiderschap van Jim Collins consequent terugkomen zodra we ingaan op de ontwikkeling van mensen.


Wilt u meer informatie over deze Tools, neemt u dan contact met ons op. Pieter Keeris is gecertificeerd DISCOVER TRAINER.

 
Webdesign en hosting Freson Producties